lauantai 19. toukokuuta 2012

vankina täs maailmas

"En olis ikinä uskonu et tälläst tapahtus,
et mielenterveydest tulis mulle paha vastus.
Näitä pienii perkeleitä vaanii päissä
ja välil meno lähti käsistä ku faanin häissä.
Silloin mä huusin,liikuin ja riehuin.
Kukaa ei vaa tajunnu et mun pään sisäl kiehu. 

Siel huimaa, kaikki kaatuu ympäriltä
ja pääs pyörii edelleen vaik suljen mun silmät.
Siel mun sydän ammottaa tyhjyyttään
enkä käsitä sitä miten ne ei välitä yhtään
ja se pelotti eniten mut teki hyvää myöntää et olin ite mun pahin vihollinen.
"

Eilinen meni humalassa baarissa tanssiessa. Oma rahankäyttö jäi vähäiseen koska tapasin mukavan miehen joka tarjosi minulle koko illan. Tietenkin join, kaiken mitä sain. En siltikään tuntenut olevani humalassa.  Se ilta, se hetki. Oli mukava.

Nyt sumu on taas silmilläni, oma keho ahdistaa enemmäin kuin koskaan. Kävin eilen vielä mäkin kautta yöllä baarista lähdettyäni. Söin vähäsen ranskiksia enkä pystynyt edes hiprakassa syömään sitä hamppari, katsoin vain sen kantta 530 kalori.. en pysty. Heitin sen jääkaappiin ja aamulla roskiin.. olen krapulaani syönyt tänään sipsiä ja 1½riviä suklaata. Palan leipää. Arviolta 800-900 kaloria pelkästään sen takia että piti vetää jotain rasvasta paskaa. Tuntuu siltä kuin paisuisin koko ajan. Huomenna mun on pakko mennä salille hikoilemaan ja tekemään lihaskuntoa. Enkä voi varmasti jättää menemättä jos vilkaisen itseäni peilistä. Maanantaina peli, joten sielläkin saa polttaa läskejä.

Auttakaa... miten voin lopettaa tän lihomisen ja ylisyömisen?? Tunnen itteni niin epäonnistuneeksi. Pelkään lasivaakamme hajoavan.

6 kommenttia:

 1. ei et sä oo epäonnistunu, sä oot just onnistunut:) oot tosi kaunis ja voit olla todella ylpee siitä!
  sulla ei ole mitään syytä hävetä sun kehoa :)

  VastaaPoista
 2. Siis mää en voi ees kuvailla miten samalta musta tuntuu tällä hetkellä... mä pelkään, etten voi enää koskaan syödä normaalisti. Se se ehkä onkin paskin tässä, kun ei vaan voi syödä kohtuudella, normaaleita määriä. Mutta sähän et oo syöny ees paljoa!! Susta saattaa tuntua toi tosi paljolta, mutta se on niin pieni määrä siitä mitä sun pitäis syödä, mitä muut sun ikäiset syö! Et sä voi lihota kalorimäärien vuoksi... syy on joku toinen :'( Voimahalit, vee<3

  VastaaPoista
 3. Typeriä ne jotka sua auttavat. Sä et ole syönyt liikaa, vaan liian vähän. Sut pitää saada tajuamaan se. Itkettää, että pidät itseäs tuon takia epäonnistuneena. Voi rakas.

  Tuut aina tosta laulusta mieleen, aina tuun surulliseks sitä kuunnellessa. Minä välitän. Mä todella välitän. Ja mä nään. Mä näen että sua sattuu.

  Oot niin tärkeä. Jaksa vielä. Tiedän että se sattuu. Tiedän kuinka vaikeaa se on. Mä vaan pyydän.

  VastaaPoista
 4. "Auttakaa... miten voin lopettaa tän lihomisen ja ylisyömisen??"

  Ala syömään normaalisti D: Pliis. 3 tunnin välein energiatarpeen täyttäviä annoksia JOKA PÄIVÄ. Eikä esim. yhtenä päivänä pelkkää porkkanaa ja seuraavana karkkia.

  VastaaPoista
 5. Sä et todellakaan oo epäonnistunut.. Mä oikeesti tiedän mitä sä käyt läpi, vaikka mun blogi ei kerro näistä asioista ni mä käyn itse samoja asioita läpi, mä en vaan enää jaksa sitä salailua blogin kanssa että voisin niitä kirjoittaa, niin hemmetin monta kertaa oon jo joutunut blogin tekemään uudestaan..

  Mut mä voin luvata et asiat oikeesti helpottaa! Mä oon saanu itseni suurinpiirtein normaaliin jamaan, mä en mieti jokaista suupalaa epäonnistumisena vaan tervehtymisenä ja mä en oo tehnyt itselleni mitään vuoteen.. Mut se et pääset rantaa kohti vaatii paljon ja mä tiedän et susta oikeesti on siihen, ei saa luovuttaa, EI SAA!

  Susta välitetään, sun oikeat ystävät, perhe ja me bloggerin väki<3

  VastaaPoista
 6. Olen sanonut tämän ennenkin, ja sanon edelleen: Jos haluat oikeasti pitää itsestäsi huolta ja saada paikkoja kiinteytymään, sinun TÄYTYY jättää alkoholi. Se turvottaa niin älyttömästi ja huomaisit eron jo kuukauden jälkeen! Itse en ole ottanut kunnolla kahteen kuukauteen, eikä mitään turvotuksia enää.. Salistakin on jopa hyötyä, kun ei ole alkoholia ottamassa takapakkia kiinteytykselle. Muutenkin jäisi krapulamätöt sun muut välistä ja voisit paremmin. Harkitse? Olet ihana ja rakas ja toivoisin, että pystyisit elämään kunnolla ♥

  VastaaPoista

kiitos kun kuivasit kyyneleeni