torstai 24. toukokuuta 2012

Nyt on aika tarttua itseään niskasta kiinni...
En voi muuta sanoa kuin, hyi helvetti... miten mä voin näyttää tolta. Uskon syövänni vieläkin liikaa. 
Tänään olen syönyt n. 600 kaloria ja nekin on koostunut täysin paskasta. Tupla patukka, 2 leipää, mehu jää, muutama sipsi. Olen niin hilkunkilkun että juoksenko kohta oksentamaan.. surettaa tämä että mä vaan leviän ja leviän. Jos hyvin käy, voisin mennä nollaamaan tätä nuppia taas johki kuppilaan. Jos seuraa vaan löytyy. En kyllä ihmettelis vaikka kohta yksinki juopottelisin jossain... ei luoja.  Menkatkin alko, ja sanon kohta poks..Mä lupaan ihan itselleni, laihdun tosta vielä kymmenen vitun kiloa.
Se on helvetin sama meneekö siinä 3 kuukautta, puoli vuotta, vuosi, kaksi.. mutta mä aijon.

12 kommenttia:

 1. Oot mun mielestä ihan sopivan kokonen ja todella sulonen :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mieltä, kultapieni et sä oo ollenkaa liian lihava! oot hyvän kokonen just tollasena! <3
   xo

   Poista
 2. ÄÄÄÄÄ, mä katoin noit kuvii sillee, et wau, tommosen kropan mäki haluun! Sitten tuli toi "läskien" puristelu kuva, olin silleen :// ..noin, että miksi?! ja sitten kun tuli toi sun teksti olin jo ihan :((((((((((( miksi kauniit ihmiset eivät itse näe sitä? D:

  VastaaPoista
 3. ^^Samaa mieltä kuin nessa! oot ihan ylikaunis!♥ älä laihduta enää, oot täydellinen jo tollasena♥

  VastaaPoista
 4. Siis sun ei ihan oikeesti tarvii laihduttaa YHTÄÄN! Sä oot nuori aikuinen, sulla kuuluu olla muotoja, sun ei kuulu olla mikään 45kilonen, sulla on sillon lapsen keho. Mä niin toivon että sä näkisit ittes realistisesti, etä osaisit suhteuttaa ittes muihin.
  Ja sun aineenvaihtdunta on selvästi sekasin tästä vuosia kestäneestä syömishäiriöoireilusta, eikä laihduttaminen todellakaan auta siinä. Mit kauemmin jatkat, sitä enemmän se menee sekasin eikä se enää ikinä korjaannu. Sä pilaat vaan kehos tolla. Toi on ihan luonnollinen paino, ja sä oot ihan sopiva just tollasena!!

  Kumpa hyväksyisit kehosi::(( Haleja<3

  VastaaPoista
 5. Sun ei todellakaan tarvitse saada kymmentä kiloa pois. Keho kärsii, etkä kuitenkaan olisi silloinkaan tyytyväinen. Lihavaa et ole nähnytkään.

  VastaaPoista
 6. sinun ei tarvitse laihtua mutta toisaalta en usko että onnistuisitkaan siinä. koska olet syönyt nämä kaikki vuodet liian vähän ja painosi on noussut tasaisesti, eli se tarkoittaa että kehosi varastoi syömäsi liian vähäisen ruuan kehoosi. ja jos nyt vielä vähennät syömistäsi, kehosi varastoi edelleen.
  tämän ovat monet lääkärit ja muut asiantuntijat jopa todistaneet.
  eli kun ensimmäisen kerran aloit laihduttamaan, painosi tippui alipainoon. kuitenkin sen jälkeen painosi nousi ja laihduttaminen on tuntunut vaikealta, eikö? miksi? no koska aineenvaihduntasi on täysin sekaisin, eikä se palaudu koska et muuta syömistäsi fiksumpaan, ja jos toivottavasti muutat vielä joskus, voi sen normalisoitumiseen mennä kauan ja paino hetken noustakin, koska olet jo vuosia jatkanut tuota oravanpyörääsi. sanoisin vielä että vaikka nyt olet normaalipainoinen niin olet silti aliravittu. Jos olisit terve etkä aliravittu, ei painosi millään olisi noussut syömilläsi 700-1000 kaloria/päivä.
  hae apua ja pian, itse et muutosta saa aikaan.

  ps. et näytä että painaisit niin paljon kuin sanot, itse painan alle 50kiloa ja näytän sinua suuremmalta.

  VastaaPoista
 7. sä oot just niin sopiva! naisella pitää olla muotoja!
  syö terveellisesti ja tarpeeksi ja muista liikkua,
  siten pysyt juuri sopivan kokoisena.

  olen sinua nuorempi ja luultavasti myös lyhyempi ja olen mielestäni ihan hoikka, vaikka painan n. 47 kiloa. joskus on sanottu, että pitäisi painaa pituuteensa nähden tähän tyyliin: jos olet esim 160 cm pitkä, tulisi sinun painaa n. 50 kiloa. tai jos olet 180 cm, tulisi painaa 70 kiloa.

  tuntuu pahalta sanoa, mutta mielestäni liian laihat ihmiset eivät näytä terveiltä.. :( kunpa vain ymmärtäisit, ettei tarvitse laihduttaa!

  tsemppiä ja voimia♥

  VastaaPoista
 8. sun ei tarvitse laihtua. voi kunpa näkisit itsesi niinkuin muut näkee sut, sä oot kaunis ja sun vartalo on kaunis <3

  VastaaPoista
 9. Mä oon saman mittainen ku sä, painan 50kg ja haluaisin kans laihtua... 46kg olis ihana

  VastaaPoista
 10. Sun ei pidä laihtua, sulla on upea kaunis ja laiha kroppa. Kumpa vaan itsekin vielä huomaisit sen. Kymmenen kiloa on aivan liikaa.. eihän susta jäisi mitään ees jäljelle

  VastaaPoista
 11. Kiitos että sain tän osotteen! (:

  Mut mitä vattua? Sä oot täydellinen!! Oikeesti, mä tarkotan tätä, sun ei pidä laihtuu kymmentä kiloo, sun ei tarvii laihtuu ollenkaan! Kumpa vaan ymmärtäisit sen..<3

  VastaaPoista

kiitos kun kuivasit kyyneleeni