torstai 17. toukokuuta 2012

Kasvukipuja


Tuntuu että tän illan aikana lähennyttiin Zasin kanssa paljon. Makoiltiin jopa ristiin mun sohvalla. Lyötiin toisiamme tyynyillä.

Naurettiin ja halattiin Suomen tehdessä voittomaalin. Sillä hetkellä hihkuin onnea. Vähän aikaa sitten heitin Zasin autolla takaisin kotiin. Zas vaikutti siltä kuin olisi halunnut jäädä yöksi mutta katsoin parhaaks vaan viiä sen kotiin. Halattiin normaali pidempi hali ja mä nousin autoon.


Söin karkkia enemmän kuin suunnittelin (ylläripylläri..) varmaan siinä tuli sitten upeat 400 kaloria niistä jo pelkästään. Eli söin tänään n.900 kaloria. Kaduttaa. Enkä edes ehtinyt lenkille. Aamulla tuli kyllä käveltyä muttei muuta. Vielä suunnittelin tekeväni jotain lihaskuntoa. Ottavani ketipinorit naamaan ja yrittää nukkua. 

Huomisen kaloreita tai syömisiä en ole vielä tarkalleen suunnitellut. Mahdollisimman vähän?    Vaaka kammottaa mua, valehtelisin itselleni ja jopa teille jos sanoisin etten vain ole jaksanut käydä siinä. Täs lähiaikoina on kyllä tarkotus mennä. Epäilen etten oo laihtunut yhtään.. mut yritän ottaa nyt spurtti viikon tähän ja saada jotain aikaseks. Huomenna yritän mennä salille töiden jälkeen tai ennen töitä.


Miten te voitte? <3

2 kommenttia:

  1. Tottakai lähdetään! :) ♥

    VastaaPoista
  2. Vointi on tällä hetkellä vaihtelevan maanisdepressiivinen, kiitos kysymästä. Nyt on kuitenkin ok ^^

    Nyt näytti olevan ihan mukava päivä, 900 ei ole paha ja kyllä sä saat aikaseks. Mä uskon siihen. Ja saithan sä jo, sä sait yhden ystävän takaisin ja se on ihan mielettömästi.
    Tsemppiä!!! <3

    VastaaPoista

kiitos kun kuivasit kyyneleeni