maanantai 7. toukokuuta 2012

muhun sattuu liikaa

Tää tilanne on puistatavan kauhea. Mun "ystävältä" ei ole tullut enään muuta viestiä. Ei anteeksipyyntöä, ei mitään. Viltsu on lähettänyt sydäntä repiviä viestejä. Tuntuu että minä olen lapsellinen, syypää.. liikaa reagoiva.  Olenko..?


"Haluisin hieman keskustella 
kanssasi mikäli kykenet siihen, 
toivon että löytyisi sen verran kypsyyttä"
- Viltsu

Mä en halua... mä en voi. Jos jään kuuntelemaan niitä selityksiä, syytöksiä, murrun. En halua hänen punovan ympärilleni enään yhtään verkkoa. Haluaisin olla vapaa hänestä, vielä joskus. 
En aijo pitää molempaankaan enään mitään yhteyttä. 
Tuntuu että on vain parempi kadota molempien elämästä,
haluan ajatella etteivät he ansaitse minua..

Kipu on ainut asia mikä pitää mua elossa. Ja lääkkeet. Musta tuntuu etten halua kokea enempää kipua, henkistä kipua. Mä hukun tähän.
Viilto, viilto, viilto. Hymyilen ja vedän hihat alas. Lääkkeiden avulla kyyneleeni eivät pääse valumaan, lääkkeiden avulla mä hymyilen rakkaille. Lääkkeiden avulla mä hengitän.
VITTU mitä paskaa.... en tiedä mikä mua estäää... työtkö? Mulla on kaks ihanaa vakkari perhettä johon teen lastenhoitokeikkaa maailman ihanimpia lapsia. En haluaisi jättää heitä. Velvollisuuksia, sovittuja työvuoroja. Haluaisin toisaalt vain vaipua ilman velvollisuuksia yksikseni tähän asuntoon. Vetää lääkeöverit ja nukkua ikuista unta. Vuotaa kuiviin. 

tää ei vaan tunnu enään oikeelta.

Huomenna on hoitokokous, pystynkö mä hymyilemään?

5 kommenttia:

 1. Voi rakas <3 älä satuta ittees.. Sä ansaitset parempaa kun tän paskan.

  VastaaPoista
 2. Miks sun pitäisi edes pystyä hymyilemään? miks et sä voi kertoa sitä miten asiat oikeesti on? MIKS SÄ HALUISIT OLLA YKSIN JA TUNTEA KIPUA? Et sä halua sitä. Et halua. Sä yrität hakea helpotusta satuttamalla ja lääkkeillä. Eli sä haluat apua. Sä et halua että sulla on paha olla. Etkä sä edes ansaitse sitä. PUHU. Sano mitä sulle oikeesti kuuluu, kerro miten sulla menee. Sä et menetä mitään. Sä et menetä mitään sillä että puhut. Mutta sä menetät paljon olemalla hiljaa, sä menetät paljon jos sä lähdet. Me menetetään paljon, jos sä lähdet. Mä menetän paljon. Mä menetän sinut. Ja sä olet paljon, sä olet paljon enemmän kuin tämä. Olet. Mä tiedän että olet. Mä rakastan sua. Mä tarvitsen sua. Monet tarvitsee sua, monet rakastaa sua. Vaikka susta ei ehkä tunnukkaan siltä. Mut tunteet ei oo aina oikeessa. Se, että susta tuntuu siltä ei tarkoita että niin olisi. Mä vaan haluisin niin paljon saada sut kuntoon. Et sä halua kuolla. Sä vaan haluaisit elää, ilman tätä. Joten mä pyydän, puhu. Tee se itses takia, tee se jotta voit kiittää itseäsi myöhemmin. Tiedätkö kuinka rakas sä oletkaan?♥
  " kulta pieni mä tahtoisin
  ottaa sinut taas syliin
  ja puhaltaa pahan pois
  että kaikki taas hyvin ois
  kulta pieni jos olisit _jaksanut_ odottaa
  niin olisit nähnyt sen miten valo _voittaa_
  lopulta pimeyden "
  Jaksa vielä vähän, mä en katoa täältä, älä sinäkään jätä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana viesti, oon niin samaa mieltä. Susta niin moni välittää, jos tuntuu, että ote lipsuu, sun läheiset pitää susta kiinni vaikeimmillakin hetkellä jos vaan kerrot miten pahalta susta tuntuu. Älä jätä <3

   Poista
 3. Muista, että asiat muuttuu. Se ei ole aina kivaa ja aiheuttaa hämmennystä - etenkin kun on kyse ystävistä. Puhu Viltsulle, kuuntele, äläkä suhtaude kaikkeen heti selityksinä. Sä voit edelleen välittää siitä ja se susta, vaikka sillä onkin juttua jonkun toisen kanssa. Tunteet on tunteita, eikä niitä voi aina hallita.

  *halaus*
  Katso aurinkoa, katso kukkasia. Käännä katse muualle ja kohtaa asiat hetken päästä uudelleen. Silloin ne ovat jo voineet muuttua. Sä pystyt kyllä pääsemään irti tästä, älä satuta itseäs, jooko.

  <3<3

  VastaaPoista
 4. Kiitos<3 Toivoisin, että voisin jotenkin saada sinutkin tuntemaan olosi hyväksi. Tätä merkintää oli kamala lukea. =( Toivon vain niin kovasti, että voisin jotenkin auttaa, mutta tiedän myös sen, että sen muutoksen pitää tulla ihmisen sisältä. Pelasta itsesi, jooko?

  VastaaPoista

kiitos kun kuivasit kyyneleeni