sunnuntai 13. toukokuuta 2012

ajatuksia kasaan...

Niin monelta tuli asia kommenttia edelliseen postaukseen, että jopa mä pysähdyin hetkeksi miettimään tätä kaikkea laihdutusrumbaa. Löystin tänään siis melko paljon. Jopa äidin iloksi söin mini palan mustikkapiirakkaa ja kakkua. Yhden maissin ja 3 täytettyä minisientä. Tuo kuului niin sanotusti kello yhden aamupalaani, seuraavaksi söin leivän ja jugurtin. Kaikesta tuosta huvista on kertynyt yhteensä 500 kaloria ylöspäin pyöristettynä.
Äiti yritti tyrkyttää jotain lihapihviäkin mutten voinut vain ottaa....

Olenhan mä pettynyt vähän, mutta en halua hukata realiteettia ja oikeasti tuokin on todella vähän.
Piristyin huimasti kun sain idean ja ehdotin vadelmalle ihan extemperona et lähtis ajaa tänne ja piristettäis kumpaakin, niin ylläripylläri se onnistukin ja nyt täl hetkel neiti ajelee Tampereelta tänne päin ja ylläripylläri me lähdetään taas viihteelle :-D en tiiä onks se hyvä vai huono juttu? HYVÄ. Kaloreita ainakin tulee juomista mut siinäpähän tulee.  Ennen baaria täytyy syyä kyl viel leipä tai mandariini.

 ja ihan ehka ekat kuvat tähän blogiin ittestäni. Jos joku törmää tänään viihteellä tän näköseen 
niin se saatan olla sitten minä.... hah :-)
 nii mulla tulee siis vielä tummat sukkikset tohon alle... etten mä ihan hutsuna tonne kuiteskaa lähe :-D


Kiitos kuitenki kaikille jotka puhu järjen äänellä mulle, ku mulla se tuntuu olevan vähän liiankin usein hukassa. Silti mun täytyy laihduttaa ja kiinteyttää itteeni vielä huimasti... epäilen että noin 7 kilolla.

7 kommenttia:

 1. Hyvä ettet aio kuihtua pois!:)

  VastaaPoista
 2. On ihana kuulla, että osaat kaiken arjen keskellä irroitella. Keksit aina jotain kivaa. Toivottavasti ymmärrät myös omien kriittisten ajatusten kanssa irroitella ja hellittää. Kontrolli ei tuo meinaan IKINÄ mitään hyvää.. Se on loputon kierre. Olet rakas, koita pärjätä siellä ♥

  VastaaPoista
 3. Mieti tarkkaan toi painonpudotus juttu... Tiiän kyllä miten tietyt luvut vaa'assa tuo mielenrauhan ja toiset saa taas itseinhon korkeimmileen. Mut oothan varma että se -7kg tuo sulle mielenrauhan? oothan? Jos oot niin siinä tapauksessa onnea ja tsemppiä hirveesti! =)

  jos yhtään epäilet että toi ei tuu riittää niin mieti vielä uudestaan. Sä ansaitset parempaa kuin tän itseinhon.

  (tarkoitus ei oo kannustaa muita tähän, mutta mä tiedän vaan tunteen, kun joku luku on yksinkertaisesti itselle liian suuri...)

  Voimia rakas <3

  VastaaPoista
 4. kiitos kommentista ja uuden blogisi linkistä :) oon pitkään jo sun jo blogia seuraillut ja olis ollut kurjaa jos en enää oisi päässyt lukemaan. Toivon sulle hirveesti voimia ja tsemppiä tässä kaikessa, elämä on elämisen arvoinen <3

  VastaaPoista
 5. Sulle ois haaste blogissani :)
  http://demonsfromyourpast.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Sulle ois pieni yllätys mun blogissa:)
  http://findthewill.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

  Ja älä rakas oikeesti ala laihduttamaan liikaa:( Tai sun ei tarviis kyllä ollenkaaan!!!!!♥

  VastaaPoista
 7. Anteeksi, muistin että minulla oli kommenttien valvonta päällä ): mutta kiitos, paljon voimia myös sinulle <3 olet kaunis.

  VastaaPoista

kiitos kun kuivasit kyyneleeni