maanantai 28. toukokuuta 2012

Paino ahdistusta


Kuka mua rakastaisi? Meinaan ihan oikeasti. En tiedä mitä kaipaan, mutta multa puuttuu selvästi jotain, on puuttunut jo todella kauan. Mä oon vaan rikkonut aina kaiken kauniin.
 Haluaisin jonkun mun viereen, pysyvästi <3
 Mua inhottaa... oksettaa se kaikki saasta mitä oon viime päivät seurassa syönyt. oksettaa niin tajuttomasti että olin pystynyt syömään ilta seitsemään asti vain palan jätskiä.. mutta sitten "repsahdin" ja tein kolme leipää... ja otin vielä jätskiä. LÄSKI.
Vittu 400 vitun kaloria..  iltapalaks viel lämminkuppi- keitto.

Tätä tekstiä kirjoittaessani inho vain lisääntyi ja ASTELIN VAA'ALLE... sitä inhon määrää (joo tämä on iltapaino mutta silti..) 55.3-55.6 kilon välillä se pomppi. Onhan  se aamusin yleensä kaksi kiloa vähemmän eli painon jonkun 53-54 kiloa. Miksen tyytyisi tähän helvetti vie, tämän verran painoin ennen sairastumistani ja vielä 15-vuotiaana, nyt olen 19.. mutten vain voi, koska olen LIIAN ISO tälläisenä.
Olen liin tyhmä, liian heikko. Pelastaakseni itseäni tästä. Toisaalta mä haluan hukkua mun vaatteisiin, en mun läskeihin. Mä haluan mielummin kuolla laihana kuin epäonnistuneena.
Niin surullista...

17 kommenttia:

 1. voiku voisin auttaa sua jotenki, on iha hirvee aatella et jollakin on paha olla :( voimia sulle oikeesti tosi paljon <3

  VastaaPoista
 2. Sun tekstissä ei oo mitään järkeä? 400kcal jäätelöstä ja kolmesta leivästä? Ei ihme jos lihoot ku et osaa laskea kaloreita? Ja jos söisit vain 400kcal painosi nousisi ehkä 500g. Se että iltapaino on kilon enemmän kun aamulla vaatii huomattavasti enemmän ruokaa ja kaksi kiloa vaatii jo ahmimista? Muutenkin jos mietit miksi et laihdu, lasket kalorisi varmasti aivan väärin. Itse syön päivittäin 1200kcal ja laihdutan ''normaalipainoisena'' ja painoni vain PUTOAA. Miten sinun painosi ei putoa vaikka päivität joka päivä tänne alle 1000kcal syömisiä? Valehteletko? En voi ymmärtää miten ihmisen paino ei voi pudota noilla kaloreilla, varsinkin kun olet vielä normaalipainon huonommalla puolella. En usko hetkeäkään että syöt noita kaloreita. En sitten ollenkaan. Miksi et puhu totta? Tossa ei oo mitään järkeä... Mua inhottaa lukee jotain näin feikkiä. Jos tää ei oo sitä, toivon että selittäisit tätä, sillä tiedän että monet varmasti ihmettelevät samaa? En halua olla ilkeä, mutta musta on tyhmää leikkiä ajatuksella anoreksiasta. Jotkut sairastaa sitä oikeesti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks mutta musta toi kommentti on todella törkeä. Ensinnäkin.. miksi vitussa mä FEIKKAISIN mun omaan blogiini jotain?? Jos mä ahmisin tai söisin mitä vaan ni kerron sen kyllä aina tänne. Ja juu tiedätkö miksi painoni ei putoa noilla kalorimäärillä?? KOSKA MUN elimistö ja aineenvaihdunta on aivan sekaisin.
   Sairastumisen alkuvaiheessa pystyi laihtumaan tosi helposti mutta nyt kun tätä oksentelu-laihduttamis rumbaa on jatkunut neljä vuotta keho reagoi siihen ihan eritavalla ja säästää kaiken. Nyt tuon ruuan lisäksi mitä kirjoitin söin lämminkuppi keiton äsken. Jotkut ehkä laihtuu tolla määrällä mutten mä koska mun keho on tottunu tähän pelleilyyn. Ja viimeiset muut päivät (neljä päivää) oon syönyt noin. 1000-1500 kaloria.. koska oon syöny karkkia.

   Ja tuohon et mun aamupaino on huomenna joku 1-2kiloa vähemmän on vanhasta muistista enkä äm silloinkaan tosiaankaan syöny taikka ahminu mtn huimia :D mutten mä tähän postaukseen oo kirjoittanut sitä kuinka paljon mä oon juonut NESTEITÄ tässä illalla ja ennen punnitusta yms.. sekin vaikuttaa asiaan.

   Ja toi että "jotkut sairastaa sitä oikeasti"... huhuhu. Mä en oo sanonu et sairatsan anoreksiaa.. enkä oo sanonu et oon parantunut mistään. En tiedä mikä diagnoosini tänä päivänä oisi. Varmasti epätyypillinen sh. Mutta ainakin vielä papereissa lukee anoreksia (bulimisin oirein).

   Tiedän ettet halunnu olla ilkee mut tuntuhan toi pahalta. Koska se mitä tänne oon puhunu ON TÄYSIN TOTTA. Ei ois mtn järkee alkaa jauhaa tänne paskaa. Mutta eihän kenenkään tarvitse uskoa.

   Poista
  2. ja tuohon et laksin kalorit väärin.. ei en kyllä laskenu. Kolme leipää kpl 60kcl. Ei mtn päällysteitä. yhteensä 180kcl, sitten se kaksi annosta jätskiä (mitattuna 70g=140kcl) ja söin kaksi annosta. Siitä tulee leipineen ja jätskineen 420 kaloria.

   Nyt iltapalaks söin tuon keiton eli saldo on nyt tasan 500 kaloria.

   Poista
  3. Kiitos vastauksestasi, arvostan todella sitä ettet jättäny tätä kommenttia ''pimentoon''. Itse en vaan pysty ymmärtämään, ehkä oon sitte ite vaan niin sairas että mun on vaikee käsittää tommosta, enkä varmaan tuukkaan käsittämään. Mutta kiitos että selvensit asioita, arvostan sitä todella.

   Poista
  4. Joo ei mitään ole hyvä vaan :) tottakai vastaan koska en halua kenellekkään jäävän mitään väärää kuvaa musta, valehtelijana tms.. koska sitä en tosiaan ole, ainakaan täällä blogimaailmassa :) mun pitäis jatkaa sitä puhumista sen lääkärin kanssa ja tutkimuksia koska oon sanonu sille ettei mun keho reagoi vähiin syömisiin muutenku turvotuksella.. ainut ratkasu siihen varmasti ois vaan alkaa veteleen kunnon annoksia parin viikon ajan sillein 2000 kaloria päivässä ja sit yhtäkkiä pudottaa se vaikka 600 kaloriin niin alkais varmaan vatsa toimimaan yms :-D mut niin.... en vaan varmaan pysty siihen :( toisaalta kun mietin et se vois tosiaan "saada mut myöhemmin laihtumaan.." en sitten tiiä :)

   Poista
  5. uskon että selität blogiisi aivan täyttä paskaa sun syömisistä. ihan totta: jos söisit tuon määrän mitä tänne aina kirjoitat ja liikut edes vähän, ei sun paino siitä nouse vaikka kehosi olisi kuinka ''sekaisin''. tietysti alkoholikin turvottaa ja tunnut vetävän sitäkin kaksin käsin, ei ihme jos lihot.

   Poista
  6. Arvon anonyymi koskaan kuullut siitä että ihmisten kehot on erilaisia, toimivat eri tavoin, jotkut pysyvät laihoina vaikkeivät liiku ja syövät runsaasti, jotkut keräävät massaa vaikka söisivät terveellisesti ja liikkuisivat hyvin. Se on yksilökohtaista. Ja pitkään jatkunut epävakaa ruokavalio voi nostaa painoa, kun keho mataliin kaloripiikkeihin varautuneena kerää itseensä kaiken minkä saa

   Poista
  7. Mä veikkaan että toi karkin ja jäätelön veteleminen pääruuan kustannuksella vaikuttaa jotenkin asiaan.

   Poista
 3. Tuo kommentti ei sitten kyllä tullut multa, alkuperäseltä anonyymiltä. Haluan vain että tiedät ettei mulla ole enää muuta sanottavaa. Pärjäile <3

  VastaaPoista
 4. Voi kun sua pääsisi halaamaan. Et todellakaan ole feikki, ihmiset ei vaan tajua kuinka paljon kroppa muuttuu tän myötä. Se ei todellakaan toimi enää niin kuin sen pitäisi - päin vastoin se alkaa uhmata logiikkaa ja fysiikkaa niin kuin mielikin - ja sitä paitsi ne viimeiset kilot ovat aina ne vaikeimmat... eikä kyse ole pelkästää lihomisesta ja fyysisten ominaisuuksien muutoksista, vaan tässä on aina psyykinen aspekti mukana - oma häiriintynyt kehonkuva, kieroutunut USKO siitä mikä on liikaa ja liian vähän, tarve käsitellä asioita lautasen sisällön kautta, addiktio.

  Sitä paitsi kuka sanoo, että kaiken muistaa/pystyy aina kirjoittamaan. Hyvistä päivistä tahtoo korostaa sen kuinka vähän on syönyt, koska tämän sairauden takia siitä tuntee mielihyvää ja haluaa kertoa onnistuneensa jossain. Huonoja päiviä taas ei halua ajatella liikaa, koska vähän syömisen takia aivoissa on muutenkin liian vähän mieliyvän tuottamiseen tarvittavia aineita, eikä itseään tahdo masentaa enempää. Ehkei siis kannata ottaa Sheenan kirjoituksia ruokapäiväkirjana, jollainen tämä blogi ei todellakaan ole. En vain tajua, miksi kukaan edes jaksaa heittää tuollaisen kommentin... mielipiteet voi joskus pitää itsellään, etenkin kun kyseessä ei ole oma kroppa, eikä ole aavistustakaan siitä kuinka toisen kroppa toimii ja mitä lopussa 90% bloggaajan elämää tapahtuu.

  Pärjäile, kulta!
  <3

  VastaaPoista
 5. luin nuo kaikki kommentit ja hei sheena minä TIEDÄN ettet ole mikään valehtelija!
  itse olen reilu vuoden syönyt samanlailla kuin sinä tai vähemmän ja painoni on noussut 2-3kg - ei uskoisi, kun syön vähemmän kuin silloin ns. terveenä.
  tosi törkeetä jonkun sanoa että feikkaisit anoreksian. minun kun on pitänyt jo pitkään tulla kertomaan kiitos siitä kun kerrot kaiken täällä ja olet niin aito.
  ja että i feel you <3
  ihmiset ei tajua että anoreksia=mielisairaus eikä vain painon romahtamista.
  mä oon miettinyt, saatko mitään kunnon apua syömishäiriöön?? kun tuntuu, että tarvisit sitä kovasti. :( toivon että laihtuisit niin lääkärit ja muut huomaisi sun sh:n ja saisit apua. en siis halua sun laihtuvan, koska kuvien perusteella ei sinulla ole mtn tarvetta laihtumiseen, mutta karu totuus on, että täällä suomessa apua ja huomiota saa vasta kun laihtuu joku 20kilooo eli painon radikaali romahdus. tosi surullista.
  mut hei, oot ihana ihminen varmasti ja toivon että tulevaisuutesi on valoisampi, voimia hirmuisesti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos todella paljon <3 mahtava ihminen sinä :) kiitos kiitos !!.... voimia sinullekkin! HALUISIN niin tutustuu sunlaiseen ihmiseen :) haleja.

   Poista
 6. heei, en tiedä mihin tää ois pitäny laittaa mut satuin löytää sun fb:n, ni mietin että saako sut lisää kaveriks? tai mielummin että jos lisään niin hyväksytkö :D

  VastaaPoista
 7. nyt en taas tiedä että tuliko toi mitä äsken laitoin joten laitan uudestaan >> että siis satuin löytää sun fb:n (hullu stalkkeri) niin mietin että hyväksytkö jos lisään kaveriksi? :D

  VastaaPoista
 8. http://otamut.blogspot.com/2012/05/haaste-hyvaksytty.html

  Haaste sinulle :)

  VastaaPoista
 9. toi yksi anonyymi ei taida tajuta, että kun syö tai juo jotain, paino nousee joksikin aikaa ruuan/nesteen painoa vastaavan määrän, kunnes syöty ruoka imeytyy ruuansulatuselimistössä tai neste poistuu kehosta. on ihan normaalia, että iltapaino on 1-2 kiloa enemmän kuin aamupaino, koska iltaan mennessä kaikki syöty ruoka ei ole vielä ehtinyt imeytyä (varsinkaan jos syöminen on iltapainotteista) ja kehossa on jonkin verran ylimääräistä nestettä. ja tämä päivän aikana tapahtuva painonnousu ei siis ole lihomista - ellei syö enemmän kuin kuluttaa.
  ettekö te ihmiset tiedä yhtään mitään?

  VastaaPoista

kiitos kun kuivasit kyyneleeni