tiistai 15. toukokuuta 2012

Just close your eyes, you will be all right

Musta tuntuu jotenkin haikeelta. Vadelma lähtee huomenna takaisin kotiin. Mä jään yksin elämään helvetti pääni sisällä. On tuntunut jotenkin turvalliselta nukkua ja herätä välillä ilman peittoa ja nykiä sitä takaisin. On tuntunut turvallisemmalta hengittää. 
Olet rakas rakas <3
Tuntuu pahalta etten voi elää itseni kanssa näin. Että joudun muuttamaan sitä mitä olen koska minusta tuntuu etten ole tätä. Tiedättekö sen tunteen? Kun ei enään tunne itseään. Toivoisin niin kovasti löytäväni itseni. Hukuin tänäänkin pieneen annokseen pastaa, muroihin, tupla patukkaan ja karkkiin. Ahdistaa kun ajattelen sitä ympärin ja ympärin. Koska kun löydän itseni voisin ehkä löytää jonkun uudestaan, ihmisen jota olen kaivannut sisimmässäni tajuttomasti, nähnyt monet yöt hänestä unta.
Saankohan mä ikinä enään Zasia takaisin? Viimeksi minä vain katosin hiljaa, vaikenin ja poistuin. Menin yhä huonommaksi ja huonommaksi. D:n lähdön jälkeen asiat ei ole ollut pitkään aikaan selkeitä. Mä vaan haluaisin taas olla Zasin käsien ympäröimänä turvassa. Haluaisin saada anteeksi. Olen tehnyt liikaa virheitä. Valinnut väärin. Viltsu oli virhe, en ole puhunut hänen kanssa pitkään aikaan. Tämä on pisin aika hiljaisuutta. Mun on aika vaan päästää irti vanhasta ja olla tässä missä mä nyt olen.

4 kommenttia:

 1. Paljoko teillä on välimatkaa..

  VastaaPoista
 2. kuka tää zas nyt siis on? ja muistan sun joskus puhuneen jostain inkeristä..mites se?
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zas on ilmestyny aikasemmas blogissa viime jouluna ja marraskuussa varmaankin aika paljon. Zasin kans meil oli juttua tosi kauan mut mä sit "karkasi" tyhmänä siitä :( ja nyt on kova ikävä...

   Ja jooo Inkeriä en oo nähnyt nyt vähään aikaan ja vissiin pitäiski nähdä. Mutta jotenkin tuntuu et hänen kanssaan haluan vain olla hyvä kaveri. (välillä on vähän hankala ottaa itsekkään selvää omista tunteista :/ )

   toivottavasti tää vähän valas :-D ja saa toki kysyy jos jäi mietityttää :)

   Poista

kiitos kun kuivasit kyyneleeni