torstai 12. huhtikuuta 2012

valehdellaan asiat paremmiksi

Kauheeta myöntää kuinka sh mörkö vetelee mua hihasta.
En oo pystyny nudattamaan ruokasuunnitelmaa vaan tehnyt taas niinkuin ei pitäisi. Kuitenkin oon saanu syötyä tänään koulussa päivällä kaksi pientä ruisleipää, myöhemmin proteiini juoman, kotiin tullessa kanaa ja vihanneksia jonka seurana vetelin heti perään hyvän satsin rahkapiirakkaa.. 100 grammassa siinä paskatortussa olikin jokunen 255 kaloria, eli jippii yhdestä piiraasta sain jo varmaan 500 kaloria.

Etten vaan pääse laihtumaan. Luultavasti koko päivästä tuli noin 1000-1200 kaloria. Epäonnistunut fiilis.

Kuinka tekopyhää kertoa nyt tänne kuin

ka mä oon huijannut jopa itseäni "syön hyvin, en halua laihdu

ttaa, ja tsempannut muita syömään ja kertonut tekeväni samoin" vaikka oikeasti mä vaan mietin kuinka mä saisin mun kehosta kymmenen kiloa pois.


Hävettää myöntää kuinka mä eilen ilman syytä sängyllä maatessa räjähdin itkuun, se vain tulee jostain, yllättää minut.


Mä mietin niin usein, miksen mä vain pysty olla normaali?
Mä haluaisin.
"I know what it’s like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in but you can’t. How you hurt yourself on the outside to try to kill the thing on the inside."

7 kommenttia:

 1. mä mietin usein et miks mä masennuin miks mä rupesin vihaan kehoani miks haluan olla laihempi miks en osaa olla onnellinen miks kaikki on vaikeeta miks 4vuotta mun elämästä on menny hukkaan tän paskan takia miksei tää ikinä lopu.. lopppuuko tää.. välillä menee toivo koko elämään sit taas menee pikkase paremmin ja nyt menee huonommin ku koskaan. mutta täytyy vaan jatkaa taistelua. "oot vahva, pois susta heikko" sen haluun sulle sanoa <3

  VastaaPoista
 2. Muista, että itkemisessä ei oikeasti ole mitään hävettävää. On parempi antaa sen tulla ulos, kuin padota sisään. Mä tiedän ton vähän liiankin hyvin.
  Ja varmaan kummankin meistä pitäisi nyt oikeasti tajuta se, että niinkin paljon kuin 1500 kcal saa ihmisen LAIHTUMAAN, ei mitenkään, missään tapauksessa, vaikka se energia koostuisi mistä vaan saa ihmistä lihomaan. Se ei vaan fyysisesti ole mahdollista. Muistathan..

  VastaaPoista
 3. Mikä on rakas normaali? Ei kukaa oo normaali. Itkettää. Ei siun tarvi esittää että jaksaisit. Että kaikki olis heti paremmin. Ei se mörkö niin vaan lähde kun se on niin kauan sulla ollut. Haluun että tiedät että mä välitän susta aivan mielettömästi. En sano sitä enää kovin usein, anteeksi. Oon kuitenkin aina täällä. Voit aina jutella mulle. AINA. Vaikka olis mikä.
  Oon niin ilonen että oon tutustunu suhun. Sä oot niin rakas. Pussutipus.
  Halauksia♥Oikeen rutistuksia!

  VastaaPoista
 4. Ooot syönyt vähän, etkä sä ole yhtään tekopyhä.. toi sairaus syöttää valheita sun päähän, eihän sun tarvii ees laihtua! Älä häpee kyyneleitäs, itke jos siltä tuntuu.. ♥

  VastaaPoista
 5. pieni, itke vaan paha olo pois, ei siinä ole mitään hävettävää. iiiso voimarutistus sulle myös ♥

  VastaaPoista
 6. Itkeminen on parempi vaihtoehto kuin moni muu, muista se! Ja hei tolla 1500 kalorillakin laihtuu ihan tosi, ei sun tarvii sitä sh mörköö kuunnella! Tsemmpiä ja haleja! :)

  VastaaPoista
 7. ♥voimia, halauksia, kaikkea. Kumpa pystyisinkin kuivaamaan sun kyyneleet.
  Älä luovuta, kiltti.

  VastaaPoista

kiitos kun kuivasit kyyneleeni