lauantai 14. huhtikuuta 2012

Is there anything what I could do

Oon niin kauhean pitkään hautonut näitä ajatuksia,
räjähdän jos en saa niitä sanotuksi. En mä halua valehdella teille, mutten halua saada teitä huolesta sekasin. Siksi mä sanon tän tänne enkä tuonne toiseen blogiin, koska pelkään jonkun ystäväni lukevan sen ja kertovani äidilleni, tai ihan minne vain.
Tai sitten he eivät edes välittäisi. 

En tiedä saanko olla edes loukkaantunut, tänään kaupalla törmäsin vanhaan tuttuun ja hän kertoi parhaan kaverini muuttavan nyt 1.5...(hän asuu monta sataa kilometriä tällä hetkellä kauempana) minulle hän ei ole soittanut/puhunut yli viikkoon, tosin en minäkään ole vaivautunut. Koska olen vaan ajatellut ettei häntä kiinnosta tietää miten voin. Nyt se ajatus tuntuu todellakin todelta.

Mä oon suunnitellut vetäväni yliannostuksen lääkkeitä.
anteeksi, anteeksi. Kun töksäytin sen vain noin.
Kukaan, ei kukaan tiedä tästä. Nyt minä ja vain te.
Uskon tekeväni oikein. Suunnittelen kaiken varulta.

Vielä pienen hetken mä jaksan jatkaa tätä näyttelemistä.

Rakastan teitä, paljon.

Yes I do. 

30 kommenttia:

 1. kiitos mutta oikeasti sinä olet itsekin kaunis<3 ja eieieiei älä tee sitä, oikeasti :((<3 oon seurannu sun edellistä blogia vuosia mutten oo saanu aikaseksi kommentoida.. mut hei, oikeesti asiat voi järjestyä! <3 ja mä tiedän mistä mä puhun..

  VastaaPoista
 2. pieni, voi kun joku voisi auttaa sinua! tiedän sen epätoivoisen tunteen, kun ajattelee, ettei mikään enää auta ja että yksinkertaisesti on niin väsynyt siihen kaikkeen, ettei jaksa enää näytellä, että kaikki on hyvin, ja ajattelee, että ainoa mikä helpottaa on kuolema. mutta ei se ole niin! usko. itsemurha ei ratkaise mitään. ethän tee itsellesi mitään? vielä joskus tulee valoisampia päiviä, varmasti.

  VastaaPoista
 3. rakas mä en tiedä mitä mä voin sanoa.. musta tuntuis tosi tekopyhältä alkaa saarnata täst asiast, mut.. sä et saa tehdä sitä, suo tarvitaan täällä, viel sä itekin kiität ettet tehny sitä. puhu, huuda, raivoa, itke.. tee kaikkes että sut kuullaan, sä ansaitset apua niin paljon enemmän, sä tarviit sitä. älä tee mitään itelles kulta<3

  VastaaPoista
 4. älä tee mitää itelles, oo kiltti. yritä nousta vielä pintaan, hae apua, puhu äidillesi, hän varmasti tekee kaikkensa sun eteen. ♥

  VastaaPoista
 5. EIEIEIEIEI sä et saa tehä sitä, et saa oikeesti!!:( Se ei todellakaan oo oikein vaikka se nyt ehkä susta tuntuukin siltä. Ei se oo ratkasu tähän, ei ole.!♥

  Voimia hirveesti rakas♥♥

  VastaaPoista
 6. eieiei älä tee sitä, älä luovuta! <3

  VastaaPoista
 7. http://www.youtube.com/watch?v=Od9CHXnOTbo

  VastaaPoista
 8. Älä älä älä älä. Olen tekopyhä kun sanon tämän, haluaisin itse vaipua samalla tavalla niin syvälle etten tulisi enää koskaan takaisin. Mutta pyydän silti ettet tekisi sitä... En osaa sanoa muuta. Haluaisin auttaa.

  VastaaPoista
 9. Älä oikeasti tee sitä. Minulla auttoi sanat, kun kuulin sen olevan todella itsekästä. Teet väärin kaikkia muita kohtaan sekä itseäsi kohtaan..
  Elämällä on varmasti paljon annttevaa sinulle. Älä luovuta!! Vaikka elämä tuntuisi pelkältä fiaskolta, niin kuitenkin sillä on joku tarkoitus. Mieti kuinka vahva ihminen susta tulee, kun vain uskallat kohdata sen oikean elämän ja parantua tästä kaikesta paskasta...

  En tiiä auttaako tämä teksti yhtään, mutta kirjoitin kuitenkin. Mieti oikeasti vielä hetki.. Et halua olla niin itsekäs!!!

  Olet arvokas ja ihana ihminen varmasti!! Älä luovuta!!!!

  VastaaPoista
 10. Don't give up !!!!! Paljon rakkautta sulle♥ voi että mun tekis niin mieli tulla ja hakea sut 'turvaan' .. auttaa sua jotenkin.. paljon positiivisia ajatuksia, hymyä ja aurinkoa multa.. Toivottavasti kirjottelet taas pian♥ Besos!

  VastaaPoista
 11. Sanon tän todella yksinkertaisesti, älä edes harkitse sitä, älä luovuta! Sussa on voimaa joka jaksaa elää vielä helvetin monta vuotta. Älä luovuta! :<

  VastaaPoista
 12. joskus / todella usein, elämä tuntuu niin paskalta että kuolema voittaa.. mutta elämässä on positiivisia asioita. sun yks kaveri ei oo pitäny yhteyttä, mut sul on ympärillä ihaniakin ihmisiä, mitä nyt oon näistä teksteistä ymmärtäny.. älä tee sitä itsesi, äläkä heidän vuokseen.. se suru minkä saat sillä aikaseksi sun läheisille ihmisille on niin valtava, ettet pysty sitä koskaan korvaamaan. ymmärrän täysin kuinka se helpottais oloa ja pääsisist siitä tuskasta eroon, mutta aiheutat sen tuskan sitten muillekin.. don't give up ! kaikki voi kääntyä vielä paremmaks, toki se vie aikaa ja tarvitsee paljon jaksamista ! mutta oot hieno ihminen, et ansaitse sitä ! <3

  VastaaPoista
 13. http://www.youtube.com/watch?v=S_qDOzlqozQ

  VastaaPoista
 14. Älä tee sitä :( Sä oot vahva ♥ Muista aina, ettet sä tiedä mitä huomenna tapahtuu. Siellä voi olla vaikka mitä ihanaa sua odottamassa, et sä voi tietää. Kunhan vaan jaksat odottaa sitä huomista kun kaikki kääntyy paremmaksi. Äh, en oikeen tiiä mitä sanoa, muuta kun että voimia ihan kamalasti ja paljon haleja ♥

  VastaaPoista
 15. Voi kulta, et saa tehdä sitä vaikka on vaikeaa. ♥
  Sinä olet se kannustava enkeli meille monille muille mm. minulle. Sinä näytät minulle kuinka joskus voi mennä huonosti, mutta joskus on hyviäkin päiviä. Sinä olet minulle todella tärkeä (vaikkei tunnetakkaan), sinä olet minulle yksi ihana esikuva, enkä tahdo menettää sinua.
  Olet tärkeä ♥

  VastaaPoista
 16. Ei saa luovuttaa kesken, siulla on vielä elämä edessä, vaikka välillä se voi tuntuu todella vaikeeta! Voimia ja haleja paljon! ♥♥

  VastaaPoista
 17. ihmiset, jotka oikeasti suunnittelee itsemurhaa ja haluavat sen tehdä, eivät kerro kenellekään mitään vaan menevät vaan ja tekevät. etköhän sä hengissä pysy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. musta ois niin väärin etten mä teille kertoisi. Muille voin jättää kirjeen.

   Ois tehny mieli kirjottaa tähän vaan.. oh watch me...

   Poista
  2. Hei sulle sellasia terveisiä anonyymi et oot mun mielestä aika kohtuuton ku sanot noin. Vaikka se ois kuinka totta, ni voisit miettii mitä sanot

   Poista
 18. Hei.. oikeasti. Älä. Jooko. Taistele.

  VastaaPoista
 19. Sä selviit kyllä ! sä et saa luovuttaa ! kyllä tää tästä viel hyväks muuttuu ♥

  VastaaPoista
 20. Voi kulta pieni, vielä joku päivä elämä on paempaa. Sulla on koko mahtava elämä edessä, sä pystyt tekee mitä tahansa. Sä saat apua, kun vain uskallat ottaa sitä vastaan. Uskalla jättää tää paska taakse ja parantua. Sä oot itekin kokenut sen tuntee kun joku tuttu on lopettanut taistelemisen ja luovuttanut. Haluatko sä oikeasti tuottaa sen tuskan muille? Se on pahin ja itsekkäin teko minkä voit tehdä, ilman että se auttaa yhtään mitään. Mieti niitä kavereita jotka tietää sun tilanteen, miten hajalla ne tulee olemaan. Susta välitää yli 60 ihmistä täällä blogissa jo pelkästään, + toisen blogin puolella olijat+ ystävät, perhe. Sä olet rakastettu, sä ansaitset rakkautta. Sä ansaitset elämän, uskalla ottaa se vastaan! Mä pyydän. Älä luovuta <3

  VastaaPoista
 21. " Jos sä voisit hetken kuvitella miltä meistä KAIKISTA tuntuis , sä et tekis sitä.

  Mä en halua edes ajatella. se tappaa mut. "

  Et varmasti tapa itseäs. Et luovuta. Mä tiedän, me tiedetään.

  VastaaPoista
 22. Sattuu lukea, kuinka paha olo sulla on. Haluaisin ajaa sinne, halata ja kertoa, että sulla on vielä miljoona syytä jäädä tähän maailmaan.

  Puhu sun terapeutille tästä; kerro sille mitä oot suunnitellut, niin toivon mukaan se osaa hankkia juuri sulle sopivaa apua, koska sitä sä tarvitset. Aivan sama minkä painoinen olet, tarvitset oikeaa apua _nyt_, eikä myöhemmin.

  Yritä jaksaa<3

  VastaaPoista
 23. Ei sinun minusta tarvitse huolta kantaa - minulla on mies katsomassa perääni. Mutta sinä.. :( Et vain enää näe kuinka alhaalla olet. Sinä tarvitset suojelijan. Miksi yrität pyristellä pohjan ja pinnan välillä, kun voisit saada apua ja päästä pinnalle?

  Olet niin niin niiiin rakas minulle ♥

  VastaaPoista
 24. sä et tee sitä.
  älä!:(

  osta nyrkkeilysäkki ja aina ku v**uttaa nii hakkaa sitä, äläkä ajattele mitää tällastä!:d mä niin tiedän täntunteen ja mä jaksan joka päivä taistella sitä vastaan, kyllä säki. ja mä tiän, et jonai päivänä kaikki on hyvin. ainakin sun kohalla(: sun pitää luottaa ittees ja olla positiivinen. kattoo eteenpäinja unohtaa kaikki paha!

  tää elämä eletään kerran, älä tuhlaa sitä, vaik taphtuis mitä♥

  VastaaPoista
 25. Ei älä missääm tapauksessa tapa itteäs! Vaikka olisi kuinka vaikeaa, ei kuoleman pitäisi olla ratkaisu. Mä oon varma että sä selviät vielä tuosta kaikesta, sun pitää vaan jaksaa taistella!

  VastaaPoista
 26. eieiei et saaaaa ! me kaikki välitetään susta ihan ylipaljon! voimia ja haleja <3

  VastaaPoista
 27. Eijeijeijeijeieei.. ET TEE SITÄ! Mäki ajattelin noin vielä pari kuukautta sitten, ja voin vieläkin tunnustaa että lääkkeet odottaa vieläkin lipastossa. Mutta sun pitää vaa taistella. Ikinä ei saa luovuttaa tätä taistelua!! Sun pitää vaan ajatella kuinka helvetin hyvin sun asiat on. Älä ajattele liikaa, varsinkaan huonoja asioita sun elämässä. Me ollaan niin helvetin onnekkaita, verrattuna moniin muihin ihmisiin tässä maailmassa, että on suorastaan itsekästa unelmoida kuolemasta.
  Mä niin toivoisin että sä näkisit ne asiat, kaiken kauneuden täss karussa maassa. Se auttais sua niin paljon jaksamaan.

  VastaaPoista

kiitos kun kuivasit kyyneleeni