maanantai 23. huhtikuuta 2012

pettymys

Terapia istunto.. musta alkoi tuntumaan että seinätki puhuivat kovempaa kuin me. Mun vastaukset olivat lähinnä muminaa ja istualteen nukkumista. Mun ajatukset oli ihan jossain muualla.
Niin tais olla sen terapeutinkin. Hänellä kesti monia kymmeniä sekuntteja miettiä ja rakentaa yksi pieni lause. Ehkä en vain ole tarpeeksi kärsivällinen.

Tää päivä on syötynä ihan tajuttomasti. Liikaa. Lähinnä tää tuntuu painajaiselta. 2x ruisleipää, karkkia 200 grammaa, subway leipä, nuudeli kuppi, siskon kanssa pakaste pizza puoliksi ja varmasti unohdin tästä vielä jotain.  Huominen ei tule menemään näin. Ei todellakaan. Nyt on palattava taas siihen ateriasuunnitelmaan. Pelkään olevani taas siellä 56 kilossa kun vähän aikaa sitten kävin 53 kilossa. Se 56 kiloa olisi tasan ansaittua tälläsellä sikailulla. Mun tekis mieli itkeä mutten mä jaksa, oon ollu niin masentunut ja väsynyt edes ajattelemaan mitä kaikkea paskaa syön. En edes halua tietää paljonko mä oon lihonut, taas.

Pelottavaa on se että ajatus "mitä väliä sillä on, mitä väliä millään on jos kuolen kuitenkin"

Huomenna 500 kaloria.
Pakko.
Anteeksi.

6 kommenttia:

 1. Kiitos <3 täytän 17 :)
  voimahali sulle, en tiiä yhtään mitä sanoa mut toivon vaan et sulla olis hyvä olla ja ääää-ää :c

  VastaaPoista
 2. voimia. voikun voisin auttaa :( <3

  VastaaPoista
 3. Voi rakas ihana, voimia :( ♥ vaikka en olo nyt kauheasti ollut sun tukena, niin muista että mulle voi aina puhua. Olet tärkeä.

  VastaaPoista
 4. Pakko kysyä et onko sulla ystäviä, kenelle voisit puhua tästä ja halata, kun siltä tuntuu? Sä tarvitset sellaisen, ite tulee heti ekana mielee että et sä voi selvitä ilman tukea ja turvaa:(

  VastaaPoista
 5. Pieni, älä pyytele anteeksi :( <3 Olen niin surullinen puolestasi ja toivon, että jaksaisit jatkaa vielä eteenpäin. Vaikka se tuntuisi vaikealta, elämä kuitenkin on aina sen arvoista.

  Ihan tajuttoman paljon voimia. Yksi pienen pieni kyynel vierähti poskelleni. Täällä on ihmisiä,jotka välittävät. Monelle olet tärkeä, vaikket edes tiedä<3

  VastaaPoista
 6. Tahtoisin niin kovasti tulla auttamaan ja halaamaan sua. Lupaa mulle että jaksat taistella eteenpäin! Voimahali. <3

  VastaaPoista

kiitos kun kuivasit kyyneleeni