tiistai 17. huhtikuuta 2012

Mä haluan olla taas ihminen

Aamulla mun ajatukset sahas ristiin, ota nyt se tabletti, siis yksi vain yksi. EI se masennus muuten helpotu "no koko kourallinen" ei, yksi, ota yksi niikuin pitääkin. Niin sen kuuluu olla. Hyvä että sain nieltyä sen yhden tabletin. Tuntui häviöltä alkaa taas syömään "mömmöjä" vaikka ne onkin vaan ja ainoastaan mun omaks parhaaks. Mutten saa sitä vaan takaraivooni.  Koulu päivän vietin lasittunut katse ylläni. Näin terveydenhoitajaa ja kuraattoria. Juttelu oli pientä, koska sain suustani vain muminaa.   Sovimme seuraavasta ajasta ja ehdotin jos puolen päivän aikaan kävisi niin en jäisi tunneilta pois koska on ruokailu, terkkari vastaus tuli suoraan; "ethän sä voi ruokailua skipata, näin sut tänään ruokalassa vain vesilasi kädessä" kuitenkin se sanoi sen ystävlliseen ja huvittuneeseen sävyyn "anteeksi, olen stalkkaaja" onneksi terkkari on mukava ihana ja nuori. Heille on helppo puhua.
Ensimmäinen viikko,
edelleen toi treenattu kroppa on IHANA.


728 kaloria, paino tuon jälkeen
55.07 kg


2vk


716 kaloria


54.13 kg
3vk705 kaloria53.2 kg
4vk694 kaloria52.27 kg
5vk683 kaloria51.33 kg
6vk671 kaloria50.4 kg
7vk660 kaloria49.47 kg
8vk649 kaloria48.53 kg

Kauhee ku ton tilaston mukaan paino tippuu todella hitaasti, voihan se tietty tippua nopeamminkin.
Mun täytyy nyt vaan tosissaan alkaa liikkumaan ja tekemään pienoisia lenkkejä.  Pitää ottaa tiukempaan seurantaan mun paino, en haluu et se menee enään yli 55kilon. Koska sitä mun mielenterveys ei kestä.

Mun painonnousun takia (jota en oikeasti ymmärrä, koska en syö edes riittävää määrää)  menin terveysasemalle ottamaan kilpirauhas kokeet, en tiiä mitä teen jos niistäkään ei löydy mitään. Vajaatoiminta nimittäin juuri aiheuttaa painonnousua ja väsymystä, mielensekavuutta yms. Ehkä mä vaan haluun löytää jonkun kunnon syyn tähän kaikkeen paskaan.

Mä haluisin että mulla ois joku syy olla täällä. Mä haluisin auttaa teitä. Nähdä teidät monet ihanat ihmiset livenä ja halata, katsoa teitä silmiin ja sanoa; me parannutaan, kaikki tulee olemaan velä hyvin. Haluun et tiiätte et mä oon tässä. Ainakin te tarviitte mua.  

Viime aikoina musta on vaan tuntunu ettei kukaan oo hyötyny musta yhtään, mulla on joku tarve tuntea itseni tärkeäksi. Viime ajat mä oon vaan maannut mun olohuoneen lattialla ja itkenyt paskaa oloa, haluun sen loppuvan. Mä haluan olla jotain muutakin kuin vain _tippuva kyynel_ mä haluan pelastaa teidät.
Mä haluan tän ajatuksen, teon, mielikuvan lähtevän mun luota pois. Mä haluan tuntea ja rakastaa, mä haluan taas olla ihminen.ps. Lähden huomenna kotoa 7.20 ja palaan kotiin illalla kello 22 maissa.
Miten mä tuun kestämään? Uusi työkeikka huomenna tiedossa.
Mä en voi vaan sanoa ei. 


pps. mulla on niin tappava ikävä mun vanhaa terapeuttia.. <'3

7 kommenttia:

 1. Juu, täällähän meikä asuu.

  Oon iloinen, että sä sait taisteltua. Tiiät, että me ollaan kyl täällä sun tukena, jos tulee taas tiukkaa.

  VastaaPoista
 2. En tiedä onko tämä ihan tyhmä ajatus, mutta sinun tekstejäsi kauan lukeneena haluaisin tavata sinut joskus livenäkin. Vaikutat todella kivalta tyypiltä ja käymme jatkuvasti läpi samoja asioita, Ehkä meillä voisi löytyä juttua kistä puhua.. Vertaistuki kun voisi auttaa..

  EN tiedä mikä tän kommentin pointti on, mutta halusin nyt vain sanoa tämän.

  Koita nyt syödä niitä lääkkeitä, ne on tarkotettu vain sun parhaaksi. Itse kun jätin syömättä niitä, jouduin osastolle kun sain kauheita raivokohtauksia.. Sitä et taida haluta!!

  Koita jaksaa!! Olet arvokas ihminen!!!!!

  VastaaPoista
 3. JA niin, ei aina tarvi olla jollain tapaa hyödyllinen. Kyllä meillä kaikilla on lupa olla heikkoja ja tarvita apua. Et sä mikään superihminen ole, etkä voi auttaa kaikkia joita haluaisit....

  Tsemppiä'!!!

  VastaaPoista
 4. mäkin haluun aina auttaa muita. ajattelen muiden ongelmia liikaa ja keskityn niihin. vaikka pits keskittyä omaan parantumiseen. mulla on ollu tää ongelma aina. otan muiden ongelmat omaksi huolekseni vaikka ei tarvitsisi. ei sunkaan tarvitse. yritä keskittyä myös itseesi. tottakai muiden kanssa puhuminen ongelmista oli ne sitten samanlaisia tai ei niin se auttaa. mutta tärkeintä olis keskittyyy itteensä. ei se oo itsekästä. kaikki sanoo mulle aina että älä mieti liikaa muiden ongelmia. Sä olet tärkeä! ja sun blogis on mun tärkein blogi mitä luen! SÄ OLET VAHVA, POIS SUSTA HEIKKO!

  VastaaPoista
 5. ♥Oon niin niin niin niin niin niin niin ilonen että sä menit sinne kuraattorille! Mä en tiiä mitä oisin tehny jos oisit lähteny..
  ♥Mutten usko että oltais kuivilla.
  ♥Pelottaa että menetän sut.
  ♥Puhu, syö lääkkeitä, sä olet ansainnut parantua! IHAN OIKEESTI.
  ♥Niin kauan kun on toinen vaihtoehto sun pitää valita se..
  ♥ Ja se vaihtoehto on aina.
  ♥ Se ei oo kuoleminen.
  Rakastan sua, oot niin tärkeä, että sattuu.

  VastaaPoista
 6. tiedän tunteen kun ei muuta halua/pysty tekemään kuin itkemään..se on kauheeta tuntuu kuin kukaan ei ymmärtäisi mitään..mut sä oot vahva ja oot selvinny jo tännekki asti sä et vaaan saa luovuttaaa ! voimia ja haleja <3

  VastaaPoista
 7. Jotta voit pelastaa muita, sun täytyy ensin pelastaa itses. Sun täytyy nyt keskittyä vain itseesi pieni pala kerrallaan. Ensimmäisen jälkeen seuraava loksahtaa paikalleen jne. Joskus ihmisen vain täytyy tehdä epäitsekkäitä tekoja, jotta ihminen selviäisi - eikä se ole mikään häpeä. Muista se<3

  VastaaPoista

kiitos kun kuivasit kyyneleeni