tiistai 6. marraskuuta 2012

miksi miksi miksi kaikki on niin särkyvää!?


En oikein tiedä mitä tähän pitäisi sanoa? Hajottaa....
Pelottaa hieman kertoa tänne, kun Hilla meni kerran ilman lupaa tätä vilkasemaan koska oli huolissaan musta. En mä pahastunut ymmärrän ihan täysin. Nyt hän lupasi ettei mene, voinko luottaa? Voin?

Olimme sunnuntaina baarissa... kaikki meni okei, en tiennyt että hillaa ahdisti niin paljon olla siellä. Loppu illasta mietin miksi Hilla on niin outo, töni minua pois hänen luotaan ja oli muutenkin todella humalassa. Päätin että lähdemme nyt heti kotiin koska hilla oksenteli ympäriinsä.. :(  Pääsimme taksiin ja yhtäkkiä kuule etupenkiltä kun hilla sanoo minulle "otin yhden bentson) eli siis opamoxin. Kaikki sekoilu johtui siis siitä.

Aloin hiljaa itkemään taksin takana ja hoin itselleni "MIKSI"?! 
olin tajuttoman vihanen... päästyämme kotiin tappelimme hetken  muttei siitäkään mitään tullut. Ryntäsin vessaan ja toimin juuri odottamalla tavallani. En ehtinyt edes avata sheiveriä kunnolla joten ihan kuin juustoa olisin höylännyt.. en tuntenut kipua kyynelieni takaa. Hilla huusi ja itki oven takana. Avasin ja jäin makaamaan veren peittoon lattialle. Koko ilta on hillan kohdalla pelkkä sumua. Minä en halua muistaa.
Koko illan lopputulos oli sekavaa, verta kummankin kädessä, mustelmia, oksennusta...

Aamulla hilla pelkäsin että nyt kun hän "ratkesi" ilman syytä bentsoihin, jättäisin hänet. Itkin, itkimme. ja saimme puhuttua ja sovittua. Nyt kaikki on taas suht hyvin. Pelkään hillan puolesta vain.. tiedän hänen yrittävän.

En voi edes kertoa tästä ystävilleni koska tiedän että he alkaisivat vihata hillaa.. kaikki tekee virheitä. Mäkin olen tehnyt. Miksen siis nyt voisi antaa anteeksi? Olen antanukkin jo.
Hilla on itkenyt ja pyydellyt anteeksi niin paljon että mun sydän särkyy. Hilla syyttää itseään kun satutin itseäni, se on vain ja ainoastaan mun vika. itse viilsin..


Mun oli pakko saada purkaa tämä. 
pelkään vain seuraavaa episodia. 

tiedän miltä tämä koko touhu vaikuttaa ulkopuolisen silmiin..

mutta meille on enemmän hyviä rakkaita hetkiä, kuin tälläisiä veri helvettejä
kieltämättä, mä tarvitsen teidänkin tukea nyt :(

11 kommenttia:

 1. Mitä pahaa siinä yhdessä opamoxissa oli? Se on niin pieni määrä et vaikutus on lähinnä plasebollinen. Siis alkoholin kanssa minkään olojen aiheuttamiseksi. Viisi alkaa tuntua. Eikä tää oo mitään suurkäyttäjän

  VastaaPoista
 2. Argh.. Suur käyttäjän puhetta. No pointti oli se että yksi opamox ei satuta ketään ja siitä on turha hermostua. Luultavasti tyttöystäväsi oli vaan juonut liikaa, syönyt liian vähän, ja otti jotain mukavaikutuksia siitä opamoxista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin siis ymmärrän täysin pointtisi eikä tuo opamox siis millään tavalla ollut hirveä määrä. mutta kyse olikin siitä että hän on ENNEN ollut jatkuvasti bentsojen käyttäjä... ja siis paljon. Olemma sopineet ettei näitä enään käytetä :/ ja siis vaikuttihan tuokin bentso jo.. sen verran että muisti meni koko illalta vaikkei ollut vielä hirveässä humalassa. Hilla ei siis ikinä käyttäydy noin vaikka olisi kuinka humalassa tahansa.

   Eniten tässä hajotti se, ettei mitään syytä ollut ottaa koko opamoxia, niin vain kävi. ja kun hänellä on muitakin lääkkeitä päivällä illalla yms. niin niiden yhteisvaikutus ei ole mikään hyvä taikka simppeli. Nuo opamoxit eivät ole hillan eikä hänen nimissäänkään :/

   ymmärrän kuitenkin sun pointtis, niinkuin hillakin sanoi, tuo määrä oli aivan pieni, mutta ihan tarpeeks siihen sekoiluun..

   Poista
  2. Herkälle ihmiselle yksi nappikin on liikaa, terveille lääkkeille tottumattomille ihmisille yksi pamikin riittää viemään jalat alta ennen leikkausta. Kertoo vaarasta jo jos on hallussa lääkkeitä jotka eivät tälle kuulu, etenkin alkoholin kera.

   Poista
 3. Sattuu lukea, miten teihin sattuu. Ei sillä, että en olisi itseni pyöritellyt verisiä vaihtoehtoja mielessäni viime aikoina, mutta harmittaa ja surettaa silti: haluaisin sinun olevan jo viimein onnellinen. En osaa sanoa mitään, millä olisi oikeasti jotain väliä. Tällaista sanahelinää vain, mistä ei ole hyötyä. Mutta sen haluan sanoa, että olet rakas.

  VastaaPoista
 4. Teki pahaa lukea :( Voimia kamalasti!

  VastaaPoista
 5. En tunne sua ja Hillaa, en osaa sanoa miksi hän niin teki, mutta epäilen että haluakseen satuttaa sua. Ihmiset tekee virheitä, harkitsemattomia tekoja. Oliko Hillalla jotain historiaa lääkkeiden väärinkäytöstä? Opamox ei ole edes bentso voimakkaammasta päästä, joten pitäisin noin herkästä henkilöstä kovaa kiinni ja ehdottomasti varjelisin ettei asia toistu. Mutta enemmän sun ja hänen pitäisi varjella sinua, on kivuliasta lukea pahasta olosta, vielä kivuliaampaa nähdä kuva.. tuo on ihan liikaa, ei ettei jokainen viilto olisi, mutta olit sinä iltana hyvin hyvin vaarassa. Älä satuta rakastasi takaisin, jos sinun on vaikea varjella itseäsi niin ajattele miten paljon kipua ja syylisyyttä satuttamisesi voi tehdä Hillalle. Huom, tämä ei ole syyllistämistä, koetan vain tuoda jotain ajatusta että kaikista pahimmillakin hetkillä... Älä viillä. Vaikeaa, tunnen itsekin etten kestä ahdistustani ja satuttaminen on ainoa keino purkaa, mutta parempi on vaikka tapella, huutaa, lyödä nyrkillä lattiaa, puristella jääpaloja, heitellä esineitä tai itkeä ja halata rakkaan olkapäätä vastaan.

  Pidä huolta itsestäsi, ole edes vähän hellempi itsellesi :< En osaa sanoa muuta, voimia ja rakkautta.

  VastaaPoista
 6. Hei, enhän mä teistä tiedä mitään, mut toi kuulostaa tosi vaaralliselta. Ehkä liian vaaralliselta :(

  VastaaPoista
 7. halun ajatella positiivisesti ja sanon et tärkein asia on et sovitte !♥ ja et itkitte pahan olon pois, edes joiltain osin viiltelyn sijasta! (ainakin näin käsitin) en oikeen tiedä mitä sanoisin, paitsi et paljon voimaa ja halauksia♥

  VastaaPoista
 8. Minulla on sinulle haaste blogissani.
  http://acceptmyself.blogspot.fi/2012/11/challenge.html

  VastaaPoista
 9. Mulla on sulle haaste blogissani!:)

  VastaaPoista

kiitos kun kuivasit kyyneleeni