maanantai 22. lokakuuta 2012

Totaallista romahtamista ja liikaa asiaa

nyt mä helvetti vie murennun, kuolen tähän kipuun. En oikein tiedä kuinka kaukaa mun pitäis aloittaa kertomaan teille, osa teistä tietää ja osa ei.

Mä nykyään seurustelen tytön kanssa, mä rakastan sitä ihan mahdottomasti. Meidän molempien taustat on vaan tajuttoman raskaa. Mun tyttöystävän (sanotaan vaikka Hillan) ongelmat on melko painavia ja suuria. Me ollaan tavattu osastolla rikkinäisinä. Hillan tyttöystävä kuoli puolivuotta sitten äkillisesti... Hilla on siitä asti ollut sekasin ja nyt me tavattiin. Hilla käyttää kuitenkin  lääkkeitä väärin, liikaa erilaisia päihteitä... 
Tänään oli kuitenkin vika tikki. Olin helpottunut että Hilla edes kertoi mutta hän oli vetässyt jonkun verran rauhottavia ja sun muita. Mä itkin tuskasta. Sain asian tietääni tekstiviestillä, eikä mun epävakaa pää kestänyt lukea niitä viestejä hajoamisista.. MITÄ MÄ TEEN. Sain itse paniikki ahdistus kohtauksen ja vedin taas ranteeseeni pieniä vekkejä :( ja rikoin ihon. ja tuntuu aivan tajuttoman paskalta. 

Oon hylännyt mun kaverit... en oo pitänyt niihin yhteyttä ja oon kulkenut huonoilla poluilla Hillan kanssa. Mun ystävät on huolissaan musta ja miettii miks musta ei kuulu mitään muuta kuin silloin jos tarvitsen neuvoja tai apua.. MÄ OON PASKA. Miten mä enään ikinä saan heitä takaisin. Mua ahdistaa KAIKKI. Hillan pahaolo, oma pahaolo. Syömättömyys.... Hillan syömättömyys.. Pilvi, huumeet, lääkkeet KAIKKI SE PASKA. Tappaako huumeet ja lääkkeet Hillan ja mun suhteen?? '

Kaikki sanoo ettei täs käy mun kannalta hyvin ja mun pitäis lopettaa tää.. mutten mä voi, rakastan sitä.


miksimiksi, juuri kun kaikki oli kasassa. miksi mun täytyy kirjoittaa tätä nyt tässä teille? Miksi? Mä en jaksa enään hajota. Tää vaan vie kaikki voimat. Kuolen huoleen Hillan puolesta.

6 kommenttia:

 1. Kulta rakas koita kestää, toivottavasti saat tehtyä oikeat ratkaisut, jotka ovat hyviä itsesi kannalta <3
  http://www.youtube.com/watch?v=41XhNJsrGOA&feature=g-like

  VastaaPoista
 2. muista, ettei narkomaanin kanssa seurustelu kannata, kohta olet itsekkin koukussa ja siitä se tuska vasta alkaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoo varmaan ihminen, joka ei ole elännyt huumausaineita käyttävän ihmisen kanssa. Kokemuksesta voin kertoa, että kaikki on itsestään kiinni.

   terv. Nähnyt, muttei käyttänyt.

   Poista
 3. Blogissani on sulle yllätys. (:

  http://acid-has-had-enough.blogspot.fi/2012/10/i-your-blog.html

  Halauksia ja voimia. ♥

  VastaaPoista
 4. Tiedät miehen taustan ja menneisyydestä jotakin, mutta voin kertoa, että jos teidän suhde on oikeasti vakavaa, niin kyllä ne kaikki sekoilut jäävät. Kyllä rakkaus menee edelle! Ilokseni haluan hehkuttaa, ettei mies ole tehnyt mitään, no niin pitkään aikaan, etten osaa edes nimetä kuukautta :::)

  Etkä sinä saisi itseäsi rankaista toisen sekoilusta, se on ihan viimeinen teko mitä saa tehdä. Sinun todella täytyy alkaa ajattelemaan ITSEÄSI.

  Olet rakas ♥

  VastaaPoista
 5. En osaa sanoa mitään järkevää. Pelottaa sinun puolestasi ja pelottaa sinun tyttöystäväsi puolesta. Mutta ehkä sinun kannattaisi yrittää ajatella itseäsi niin paljon kuin se saattaa sattuakin. Sä et kaipaa enää yhtään lisää tuskaa elämääsi ja mua oikeasti pelottaa, että sä lopetat kaiken, koska et enää jaksa. Minä kuolen huoleen sinun puolestasi. Olet niin rakas.

  VastaaPoista

kiitos kun kuivasit kyyneleeni