keskiviikko 5. joulukuuta 2012

mä en halua palata eiliseen..Ylin kuva... riitaa mun syömisistä. Hilla eli katruski puhelimessa purki pahaa oloaan riidan jälkeen ja satutti itseään. mulla nous kauhea itkupaniiki. juoksin ulos ja poltin kättäni ja sun  muuta. mun olotila on hirveä ja osaston tarpeessa oleva. mutta olen epävakaa. neei mua sinne ota :/ ainakaan mielellään.  Onneks Hilla huolentii musta. mutten tiedä kuinka selvitä enään :'(

5 kommenttia:

 1. En usko, että Hillan avusta on mitään hyötyä. Yrittäisit päästä jonnekin osastolle? Pelottaa. =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niiimpä... mutta sinne kun ei mieluusti oteta epävakaita :( ei ole heille sopiva paikka. mutta missä sitten on mulle sopiva paikka?? - ei misään....

   Poista
 2. Toivottavasti et pahastu jos kirjoitan sinulle näin kristityn näkökulmasta.

  Tiedän itsekkin sen olon kun tuntuu vain, että kaikki paska mitä vaan voi tulla tulee niskaan. Tai sen tunteen, kun tajuihinsa tullessa on vain yksi ajatus mielesstä "miksi en saanut edes tapettua itseäni?". Ne on sellaisia hetkiä, ettei niitä voi ymmärtää kun ne itse kokeneet.

  Muiden sanoessa sinulle, "kyllä se siitä", "koita jaksaa" ei voisi toivoa mitään muuta kuin, että he olisivat vain hiljaa.

  Mutta aina on ainakin yksi joka tietää miltä sinusta tuntuu. Se yksi on Jeesus. Hän on kantanut meidän kärsimyksemme ja taakkamme. Hän kuoli meidän puolestamme. Hän tietää miltä tuntuu olla yksin, peloissaan, masentunut, muiden halveksima.
  Hän rakastaa sinua. Vaikka olisit epäonnistunut kaikessa mitä teet, tai olisit niin heikko kun pystyy olemaan. Hän rakastaa sinua silti virheistäsi huolimatta.

  Siitä kertoo tuhlaajapojankin tarina. Vaikka poika tuhlasi kaiken isältään saamansa omaisuuden ja eli vastuutonta elämää ja sen jälkeen palasi "häntä koipien välissä" kotiin niin silti isä otti hänet riemuiten ja rakastaen vastaan kaikesta huolimatta. Myös Jeesuksen sanat ristillä ryövärille joka oli elänyt vastuutonta elämää ja aiheuttanut ihmisille kärsimystä, kun hän luotti Jeesuksen hänenkin pelastajakseen "Totisesti: jo tänään olet minun kanssani paratiisissa" Luuk. 23:43

  Olet Jumalan oma ja rakas hänelle. Elämäsi on lahja ja kallisarvoinen sellainen vaikka se ei siltä todellakaan välillä tunnu. Sinä saat epäonnistua ja olla heikko. Yksi raamatun kohta kuvaa sitä hyvin. Kyseinen kohta on myös lohduttanut minua vaikeudessa.

  "Älkää iloitko, minun viholliseni, minusta: jos minä olen langennut, niin minä nousen; jos istun pimeydessä, on Herra minun valkeuteni." Miik. 7:8

  Jeesus on luvannut ettei päästä ikinä ketään Hänen luokseen tullutta pois. "Minä annan heille ikuisen elämän. He eivät koskaan joudu hukkaan, eikä kukaan riistä heitä minulta" Joh 10:28

  Muista, ettei sinun tarvitse muuta kuin luottaa, että Jeesus on sinunkin pelastajasi.

  "Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän" Joh 3:16"

  Se, että otat Jeesuksen vastaan pelastajanasi ei poista kaikkea tuskaa ja kärsimystä elämästäsi, mutta omakohtaisesti voin luvata, että se muuttaa sinua. Saat uskoa, että olipahan tilanne miten huono tahansa sinulla on aina joku joka pitää huolen sinusta ja kuoleman hetkellä pääset taivaaseen missää ei ole murhetta, tuskaa tai itkua vaan pelkkää onnea ja rakkautta.

  Toivottavasti et kokenut viestiäni tuputtavana, sillä sellainen sen tarkoitus ei ollu. Halusin vain tuoda esille tämän asian sillä minua usko Jeesukseen muutti ja antoi toivoa paremmasta.

  VastaaPoista
 3. onks toi eka kuva weheartitist? sielt se ainaki löytyy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei oo :OO siis toi on mun ihan oma kuva ! ja itse ottama ! voitko linkata mistä löysit?

   Poista

kiitos kun kuivasit kyyneleeni