perjantai 18. lokakuuta 2013

minä tällä hetkellä

En tiedä osaanko olla tyytyväinen. 
Välillä pystyn olemaan ja näkemään sen että mä oon ihan hyvä näin!

Mitä mieltä ootte...?
Niin kun ihan oikeasti.
Rehellisesti? 


Minkä painoiselta näytän näissä kuvissa mielestänne?
Painoa en tiedä..koska pelkään :( 
Haluaisitteko kuulla minusta useamminkin tällä puolella?
Millaisia postauksia olisi kiva lukea :)?

Ps. Ihanaa viikonloppua !

12 kommenttia:

 1. oon bout 160/49 ja näytät aika paljon multa, en tiiä onko tämä susta hyvä vai huono uutinen

  VastaaPoista
 2. Ite oon 160/48 ja näytät näissä kuvissa paljon hoikemmalta kuin mä. Näytät normaalipainoiselta mutta tosi hoikalta. Terveeltä, urheilulliselta ja sirolta. Numeroilla vaa'assa tuskin on merkitystä. :)

  VastaaPoista
 3. Noi teijät mitat ois niin unelmat. Normaali mutta hoikka. Mä olisin varmasti tyytyväinen :)

  VastaaPoista
 4. Voi että oot täydellinen just tollasena kun oot<3 usko pois !:)

  VastaaPoista
 5. Mäki arvioisin et alle 50 :----/

  VastaaPoista
 6. Voiku mä niin TOIVOISIN et oisinnalle 50 tai ees sen 52kg. Voisin oikeesti olla fine sen kams. Mut liia monesti käyny niin(tosin vuos sit) et luulin olevani n. 53kg nii olinki lähemmäs kuuskyt.... ja sekoaminen oli lähellä : ((

  VastaaPoista
 7. Joo ois kiva kuulla susta enemmänkin, vaikutat mukavalta ihmiseltä blogien kautta!:) kirjoittele mitä vain mikä tuntuu hyvältä ja tarpeelliselta.

  Mun rehellinen mielipide sun nykysestä kondiksesta = fyysisestä kropasta on että oot valitettavasti löysässä kunnossa, keskivartalo on paksu, rasvaa löytyy ja jaloista näkee päälle lihasten vähyys. Tietenkin reilusti huonomminkin voisi olla, syyt löytyy heti siitä miten henkinen puoli on kovilla, ja lisäksi voin vieläpä mennä itseeni ja katsoa peilistä mitä kaikkea vikaa minussa itsessäni onkaan (check, mul on sh) jos voin kommentoida muille mut se ei ole nyt pointti. Uskon et jos siistisit ruokavaliotasi vaikka väkisin niin elinvoimasi parantuisi paljonkin, oothan ihmisenä sen arvoinen:) Joka kerta kun käsi vie suuhun ruokaa, niin se on tietoista toimintaa johon voit vaikuttaa, muista se.

  Tsemppiä ja voimia elämääsi<3 usko itseesi. Vuoden päästä voit näyttää vaikka supermallilta jos vain haluat ja matka sinne voi olla antoista jos teet siitä sellaisen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tälläsestä asiallisesta kommentista :) vähän täytyy kuitenkin päteä.. mun jalat on vieläkin melko lihaksikkaat 12vuoden jalkapallon ansiosta. Vois tietty olla enemmän.

   Ja ruokavalioon; ennen ostin lähea päivittäin karkkia jotta mä jaksaisin.. muutaku en syöny. Nykyään mä tosi harvoin ostan tai syön muutaku vaik pari. Ja ruokailuki vois olla runsaampaa. Tietty vähä rasvasta. Mutta mä oon aina niin väsyny ja nälkänen jo etten jaksa tehä ees sitä ruokaa :) salille liityn taaa pia ku meiän muutto o ohi!

   Poista
  2. Niin ja vielä se ettei tän kuvan perusteella voi kyllä mun keskivartalosta mtn sanoa ku paita löysä. Löytyy sieltä rasvaakin mutta lihakset tuntuu ja paljon siitä onki lähteny. Kato edellinen postaus ja vatsakuva! En ite pidä sitä paksuna ja hyvä niin :)

   Poista
 8. pieneltä näytät :( vähärasvainen ruoka ei oo ratkaisu, vaan sun pitäis saada hyviä rasvoja JOKA ATERIALLA, sillä ne on avain pakonomaisen ajattelun ja masennuksenkin vähentämiseen. eikä ne kohtuullisessa käytössä sua lihota YHTÄÄN (:

  VastaaPoista
 9. Ei sinun ainankaan laihduttaa tarvitse. Ennemmin hankkia hieman painoa lisää. Tärkeintä on vain muistaa syödä tasaisin väliajoin proteiini pitoista ruokaa ja muutenkin mahdollisimman terveellisesti. Saahan sitä tosin välillä aina herkutellakkin.

  Ja olisi kyllä ihan mukava tälläkin puolella sinusta lisää kuulla. :)

  VastaaPoista
 10. Minäkin arvaisin ~48 kg.

  VastaaPoista

kiitos kun kuivasit kyyneleeni