sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

elämää helvetin sisällä (kroppa kuvia)Nyt ei vaan kyllä uppoa mikään alas.  helvetin sh mörkö...

8 kommenttia:

 1. ite annat sen ohjata sun elämää. se ei oo mörkö vaan sinä joka tän lopettaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se osittaim menee..muttakun en jaksa enään edes taistella :(

   Poista
  2. miten niin osittain?? kuka muu sun elämästä päättää kuin sinä itse? nimenomaan, sulla ei ole aikomustakaan taistella joten siinä menee kaikki mahdollisuudet. oo nyt jo rehellinen itellesi nainen, täällä selvitään kaikenlaisesta paskasta koko ajan. vittu yks elämä ja sitä ei näin saa käyttää!!

   Poista
 2. Osittain tarkotan sillä että osa mun mielestä on kierourunut. Mm. Psykoottisella tavalla. Mä en osaa selittää. Mutta tarpeeks pitkälle mentessä tää eivältsist oo omis käsissä. Siinä vaihees ku ajatusmaailma on niin sekava. Hoito auttais muttei mulla ole varaa mennäkuukausiksi osastolle... niin karuaku se onkin. Helvetisti laskuja ja velkoja :'( se ois ehkä ainut tie. Ylsin ttästä ei kyllä enään rämmitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on varmasti totta että yksin et selviä.. ei addiktioista yleensä yksin selvitä. mutta sä olet ihan oikeesti 100% vastuussa sun parantumisestasi. ei oo olemassa mitään mörköä, vain sinä itse voit satuttaa tai sitten pelastaa itsesi.

   Poista
 3. sun vatsa on just ihana, unelmavatsa. ;____;

  VastaaPoista
 4. 2 hienoa lausuntoa, jotka sun on pakko kuulla. Päätä itse kuunteletko näitä vai syömishäiriötä, muistaen että aika ei pysähdy ja sulla on vain yksi elämä

  "Kun ulkonäkö keksittiin, teini-iästä tuli hidasta muuttumista kuviksi. On miellytettävä katsojaa ja itseltään näyttäminen on kiellettyä. Mutta kuvalla ei ole tahtoa, kuva ei voi sanoa ei. Sinä voit."
  - Olavi Uusivirta

  "Jokaisella on täysi itsemääräämisoikeus omaan vartaloonsa. Ja myös siihen, miltä se näyttää. Jokaisella on oikeus (ja velvoite!) tuntea olonsa hyväksi ja rakastetuksi omassa kehossaan. Mun kroppa, mä päätän!"
  - Krista Kosonen

  VastaaPoista

kiitos kun kuivasit kyyneleeni